تشکيل شوراي حل اختلاف مربوط به تخلفات گردشگري

به گزارش ميراث آريا (chtn)، سرپرست اسبق اداره کل ميراث‌فرهنگي استان تهران با حضور در اين مراسم گفت: در مدت 18 ماه فعاليت در استان تهران يکي از مهم‌ترين مشکلات اين استان که سرگرداني گردشگران در شب بود به خوبي مديريت و حل شد.

«محمد ابراهيم لاريجاني» افزود: با همراهي بخش خصوصي و 15 دفتر خدمات مسافرتي، ‌تور شبانه گردشگري با برگزاري برنامه‌هاي شاهنامه‌خواني، نقالي و شعر خواني براي گردشگران برگزار شد.

او تصريح کرد: بيش از 3 هزار شکايت مردمي از دفاتر خدمات مسافرتي طي اين مدت توسط معاونت گردشگري اداره کل ميراث‌‌‌فرهنگي تهران مورد رسيدگي قرار گرفت ضمن اينکه هيچ مسامحه‌‌‌‌اي با اين دفاتر در بخش تعليق و تعطيلي آن‌ها انجام نشده است.

سرپرست اسبق اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان تهران ادامه داد: تشکيل شوراي حل اختلاف مربوط به تخلفات گردشگري نيز مراحل پاياني خود را پشت سر مي گذارد.

«لاريجاني» با بيان اينکه به منظور برگزاري جشنواره عسل در ماه آينده و جشنواره زمستانه تهران با محوريت توريسم ورزشي در اواخر سال جاري برنامه‌ريزي انجام شده است، گفت: همچنين از 360 هزار نفر اشتغالي که در سال جاري سهم استان تهران است، 5 درصد آن بايد توسط اين اداره کل محقق شود.

اين مقام مسوول بيان داشت: از 16 هزار نفر تعهد اشتغالزايي طي شش ماهه تخست امسال براي 8 هزار نفر توليد شغل شده است.

سرپرست سابق اين اداره کل اضافه کرد: در حوزه صنايع‌دستي نيز روزانه در استان تهران 2 تا 3 هزار نفر تحت آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي قرار مي‌گيرند ضمن اينکه تعامل اداره کل ميراث‌فرهنگي استان تهران با انجمن‌ها و بخش خصوصي صنايع‌دستي در اين مدت قابل توجه است.

او با اشاره به اينکه اولين دفترچه بيمه‌ تأمين اجتماعي براي شاغلان صنايع‌دستي کشور در تهران صادر شد، اظهار داشت: همچنين برنامه‌ريزي‌ها براي جلوگيري از ورود صنايع‌‌دستي خارجي و برندسازي نيز ادامه دارد.

«لاريجاني» از تفاوت‌هاي حوزه ميراث‌فرهنگي استان تهران با ساير استان‌ها خبر داد و بيان داشت: اين اداره کل مخالف توسعه شهري نيست اما اين موضوع را به خوبي روشن کرد که طرح‌هاي شهري بايد به تأييد برسند.

سرپرست سابق اداره کل ميراث‌فرهنگي استان تهران در ادامه اظهار داشت: براي نخستين بار برنامه پنج ساله در حوزه ميراث‌فرهنگي تدوين و 50 ميليارد تومان اعتبار براي آن پيش‌بيني شد.

او از مرمت و بازسازي خانه‌هاي تاريخي متروکه تهران و اختصاص آن به بخش‌هاي مختلف به عنوان يکي از سياست‌هاي اصولي حوزه ميراث‌فرهنگي ياد کرد و گفت: با اين اتفاق درب اماکن و خانه‌هاي متروکه به روي مردم گشوده شد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390081731